Födelsedagsfirande

I måndags efter jobbet cyklade jag till sjukhuset för att lämna blod. Men det var massor av människor i kö, kunde ta ca två timmar, så jag cyklade hem istället. 

I tisdags hämtade jag Hanna på fritids. Nelly var redan hemma. Eftersom hon skadat knät så hoppade hon över gymnastikträning. 

I onsdags hämtade jag Hanna på fritids. Efter middagen cyklade jag med henne till fotbollsträning. Jag och Nelly åkte sedan till kappahl och hittade ett skärp till henne. Vi köpte jord och sommarblommor på Coop. När vi kom hem cyklade vi till träningen och hämtade Hanna. Jag planterade sedan blommorna i lådor. 

I torsdags hämtade jag Hanna på fritids. Nelly stod över sin fotbollsträning. Efter middagen cyklade jag och Hanna till ica och handlade inför kalas. Jag påbörjade därefter tvätt av några fönster. 

I fredags följde Hanna och maxima med Nelly hem till oss. De hade dammsugit när jag kom hem. Jag fixade middag och tvättade klart fönster. Maxima blev hämtad kl 18. Jag förberedde mat inför kalas. 

Igår fixade vi inför kalas. Jag åkte till Årsta och hämtade ut affisch och till Natsu för att köpa sushi. Kl 12 kom mamma, Siv och Carro. Vi åt god mat och dryck, öppnade paket samt fikade frukt och glass. Jag fick handväska, 8 vinglas, soda streamer, ansiktsmist, spa-behandling, vin, bok, blommor och fotpall. Hanna blev upphämtad av maxima 17.30. Besöket åkte hem vid 18.30. 

Idag skjutsade jag Nelly till Gränby där hon mötte upp Esther. Jag hämtade Hanna i skölsta och vi åkte till dollar store och rusta och köpte kalasgrejer. Sedan åkte vi till Gränby och hämtade Nelly. Vi åt lunch på subway. Därefter åkte vi till skopunkten och köpte sex par sommarskor till tjejerna. Tillbaka till Gränby för att Nelly ville köpa en handväska för sina pengar. När vi kom hem vid 15.30 så kom Esther hit. Hennes mamma hämtade upp henne vid 17.30. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)






Kommentarer
Ulrika

Det låter som att du hade ett riktigt fint firande, precis vad du förtjänar. ❤️❤️❤️
Stor kram!

2019-05-12 @ 22:48:01


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0