40 år och spa

I måndags jobbade jag bara. 

I tisdags blev jag firad av mina kollegor med sång, blommor och champagne i present. Åt även lunch på italienska Alessandro. 

I onsdags efter jobbet var jag på kundmöte i Uppsala. Stannade på City gross på vägen hem, var hemma kl 21. 

I torsdags hämtade jag Nelly på träffis och Hanna hos Dennis. Vi cyklade till ica och handlade fika. Eftersom Hanna fyllde år så fick hon välja middag och det blev kebab/pizza. När vi kom hem fick hon presenter: hårkritor, hörlursfodral, armbandsur och presentkort. 

I fredags hade vi AW med jobbet i en park. Vi blev bjudna på mat och dryck. Jag cyklade hem vid 20.30. 

I lördags cyklade jag till stationen vid kl 10. Köpte frukost och klev på tåget till tällberg. Där mötte jag upp Emma från Gävle som körde oss till Åkerblads hotell. Nina och Jennie var redan där och vi checkade in i varsitt rum. Vi åt lunch i deras restaurang och drack sedan bubbel i Jennies rum. Vi bytte om till badkläder och badade i pool och varm jacuzzi. Därefter blev det mer bubbel på rummet. Kl 20 åt vi fyrarättersmeny med gott vin. Tillbaka på rummet såg vi andra halvan av Eurovisionsfinalen. 

Idag vaknade jag kl 9 och vi åt frukostbuffé. Kl 11.30 hade jag mina behandlingar. Först en hot stone massage och sedan en ansiktskur. När alla var färdiga med sina behandlingar så åt vi lunch. Sedan skjutsade Emma mig till tåget som avgick vid kl 15. Var hemma kl 18. 

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0