Jobbresa

I måndags hade jag tid på vårdcentralen kl 9. Levervärdena låg nu inom referensintervallet och var normala. Därefter jobbade jag bara. 

I tisdags efter jobbet hämtade jag Hanna. Nelly och Fröya var redan hemma. Efter middagen skjutsade jag dem till gymnastiken. Hanna och jag gjorde semmelbullar med nutella och vaniljvisp. Hämtade Nelly kl 20. 

I onsdags åkte jag till Mora på ett jobbmöte. Sov kvar på hotell. 

I torsdags hade jag möte i Rättvik kl 10 och i Orsa kl 13 och 16.30. Därefter åkte jag till Malung och sov på hotell. 

I fredags hade jag möte kl 8 och åkte sedan tillbaka till Uppsala. På kvällen gick jag hem till Susanne och drack bubbel. Var hemma kl 23. 

Igår åkte jag till Ikea och Gränby för att köpa present. Sedan hämtade jag Nelly och skjutsade henne till gymnastiksamling 13.30 på Fyrishov. Hanna hade matcher i Storvreta just då. Därefter köpte jag lunch på Natsu sushi. Jag åkte till Ica och storhandlade inför Nellys kalas. Jag tränade sedan 20 min på löparbandet innan jag kollade på mellofinal. Nellys lag hade vunnit guld på tävlingen.  

Idag klev jag upp kl 9. Tog buss till stationen och tåg till Stockholm. Stannade till på espresso house och köpte en varm smörgås med avokado. Mötte upp Marie och vi såg Ben is back med Julia Roberts på bio. Sedan gick vi till italienska Polpette. Jag åt papardelle med oxfilé, Karl johansvamp och tryffel och sedan chokladtårta. Var hemma 18.20. Tränade 20 min på löparbandet och duschade. Hämtade därefter Nelly, hon ville sova hos mig då Dennis skulle jobba natt. 

(null)


(null)


(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0