Midsommar

I måndags efter jobbet så cyklade jag till Ica och storhandlade. 

I tisdags efter jobbet hämtade jag Hanna på fritids. Nelly var på fotbollsträning kl 17-18.30. 

I onsdags åkte Nelly med Träffis till Fyrishov. Jag hämtade Hanna efter jobbet. Jag kollade på Hannas fotbollsträning kl 18.15-19.30. 

I torsdags hämtade jag Hanna på fritids. Nelly kom hem från träffis strax innan oss. Vid 17.30 kom mamma, vi åt bakad potatis till middag. 

I fredags gick vi till Årstaparken och spelade brännboll, sedan gick vi till ica. Vi åt sill-lunch innan vi åkte till Fyrishov för midsommarfirande. Efter bad, glass och musik åkte vi hem och grillade kött. Avslutade dagen med kubbspel samt jordgubbar och glass. 

Igår förmiddag åkte mamma hem. Kl 12 kom Magnus med familj. Vi åt lunch, lekte och fikade glass fram till kl 15.30 då de åkte vidare. 

Idag sov vi länge. På förmiddagen åkte vi till Ulva Kvarns bakluckeloppis. Efter lunch cyklade vi till regnbågsparken i Gränby. På vägen dit hittade vi två "checkpoints" till appen hittaut, dvs stolpar med koder som är markerade på en karta över hela Uppsala och registreras i appen. Lekte och fikade en timme innan vi cyklade hem igen. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0