Tjejkväll

I måndags efter jobbet handlade jag på ica. 

I tisdags efter jobbet åkte jag till Stadium för att köpa gummistövlar till barnen. På kvällen hade jag möte med en styrelseledamot i min bostadsrättsförening för att bli uthyrningsansvarig för samlingslokalen. 

I onsdags jobbade jag bara. 

I torsdags cyklade jag hem i regnet, men köpte med sushi hem. 

I fredags stannade jag på ica och handlade. Påbörjade därefter städning. Firade in semestern med kvarvarande sushi och vitt vin. 

Igår var det dags för mer städning. Sedan åkte jag runt till flera sportaffärer för att leta walkingskor. Köpte thailunch i foodtrucken. Jag gjorde ärenden på Coop, Rusta, Jula, ÖoB och dollar store. När jag kom hem fixade jag lite snittar, libapizzor och sangria. Vid 18.30 kom Susanne, hennes kompis Linda och Åsa. Även de hade godsaker och bubbel med. Vid kl 23 åkte vi buss in till stan och gick på Flustret. Gick sedan vidare till baren Pera. Jag och Susanne tog buss till Årsta centrum och promenerade därifrån, jag var hemma kl 3. 

Idag sov jag till kl 11.30. Har bara slappat i soffan hela dagen. 

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0