Semester

Första riktiga semesterveckan med barnen. De sover till kl 9 och hämtar då surfplattorna. Jag sover till kl 9.30-10 och vi äter frukost vid 10.30. På kvällarna går de och lägger sig vid kl 22. 

I måndags åt vi lunch hemma och åkte sedan till Turbo kl 15. Nelly mötte upp några kompisar från klassen och Hanna lekte med Elsa. Vi åkte därifrån när de stängde kl 19 och köpte med Subway till middag. 
 
I tisdags åkte jag till Citroën för att byta ut bilnyckelskalet då en av knapparna lossnat. Vid kl 12 kom Ebba och Malva. Barnen lekte och vid kl 15 åkte vi till Gränby för att gå på bio och se Husdjurens hemliga liv 2. Jag satt utanför och kollade på surfplattan under tiden. Malvas pappa kom och hämtade när filmen var slut och vi åkte hem. 

I onsdags cyklade vi in till stan. Vi åt lunch på thai Village. Sedan cyklade vi till stadsparken och lekte i lekparken. Vi hittade några checkpoints i hitta ut-appen. Vi gick till parksnäckan där en sambaorkester lärde barn att dansa samba. Kl 16 cyklade vi hem och hittade fler checkpoints på vägen. 

I torsdags åkte vi till Midgårdsbadet i Märsta. Var lite halvklart väder så vi badade både ute och inne. Efter några timmar åkte vi till Våfflan i Sigtuna och åt kulglass. 

I fredags åkte vi till Alundabadet. Efter någon timme kom det åska och blixt så vi packade ihop. Vi åkte vidare till Thuns och shoppade kläder, smycken mm. 

Igår kom Esther vid 11.30. Det var strålande sol. Vi åkte till badet vid Wiks slott. Efter ett par timmar åkte vi vidare till vårdsätrabadet. Esther blev upphämtad av sin mamma. Vi badade en stund till innan vi åkte hem. 

Idag cyklade jag till ica och storhandlade. Fixade disk och tvätt. Kl 14 gick vi till tåghållplatsen i Årsta och åkte med Lennakatten till marielund. Vi köpte glass och satt på filtar och spelade kort. Barnen målade i sina pysselböcker. Efter 1,5 timme åkte vi tillbaka hem. När vi nästan var hemma började det duggregna. 

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0