50-årsfest och matcher

I måndags hämtade jag Hanna på fritids. Nelly och Fröya hade varit hem en stund efter skolan och sedan följt med Fröya till dollar store, nelly fick skjuts hem kl 18. Efter middagen skjutsade jag Nelly till träning i Johannesbäck, jag hämtade henne senare kl 20. 

I tisdags hämtade jag Hanna på fritids. Nelly och Esther var hemma när vi kom. Efter middagen skjutsade jag dem till gymnastiken, jag hämtade Nelly senare kl 20. 

I onsdags efter jobbet gjorde jag några ärenden på Lindex, skohuset och Decathlon. 

I torsdags hämtade jag Hanna på fritids. Efter middagen skjutsade jag Nelly till träning i Gränby. Hon fick sen skjuts hem av Dennis. 

I fredags gick barnen hem själva efter skolan. Hanna blev upphämtad av sin tränare Johan för träning på Ifu kl 16. Jag kom hem 16.30, så vi åkte och hämtade Hanna kl 17. Vi åkte sedan till dollar store för att köpa godis och därefter till ica. 

Igår gick vi upp kl 6.45. Nelly hade samling i Björklinge kl 8.15. Vi kom några minuter försent då vi blev stående vid en olycksplats där polisen stängt av hela vägen en stund. Det blev vinst i matchen och två mål av Nelly. Kl 14.30 skjutsade jag Nelly till Esther och Hanna till Svea. Kl 16 tog jag buss hem till en kollega för lite förfest. Vi var tio personer och åkte kl 18 till Ärna flygmässen för Johannas 50-årsfest. Det var tema 70-80-90-tal. Det blev fördrink, buffé, efterrrätt och vin. Vi höll i ett musikquiz för övriga femtio gäster. Jag tog buss hem kl 0.00 och var hemma 0.55. 

Idag sov jag till 9.30. Nelly kom hem 10.30. Vi åkte och hämtade Hanna efter att vi skottat fram bilen. Vi köpte med oss lunch från subway. Kl 13 åkte vi till Ifu för Hannas fyra matcher. Vinst i alla och sex mål av Hanna. 

(null)

(null)


(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0