Matcher och pepparkakor

I måndags jobbade jag bara. 

I tisdags var Hanna och Svea redan hemma när jag kom hem. Nelly hade åkt till innebandy med Dennis. Jag lagade middag och sedan hämtade jag Nelly från träningen i Gränby och skjutsade henne till gymnastiken på Ångelsta. Svea blev hämtad av sin pappa 19.30. Jag åkte och hämtade Nelly kl 20. 

I onsdags var Nelly hemma när jag kom hem. Hanna och Svea hade gått till innebandyträning. Jag lagade middag och hämtade sedan Hanna från träningen på Johannesbäck kl 18. 

I torsdags hämtade jag Hanna på fritids. Inga träningar denna dag. Vi rensade bort en del leksaker. 

I fredags hade vi julfest på jobbet så jag stannade kvar för att äta julmiddag på kontoret. Barnen gick till ica efter skolan för att köpa fredagsmys. De fick skjuts av Dennis till Nellys träning. Därefter fick de skjuts av Fannys pappa hem till mig efter träningen 18.30. De värmde på mat och åt chips. Jag kom hem 20.30. 

Igår klev jag och Hanna upp 6.30. Hennes lag hade samling 7.30 och vi åkte sedan till Tierp för match. Det blev vinst. På hemvägen köpte vi med mat från chop chop. Vi kom hem 11.30 och 12.15 blev Nelly upphämtad av Dennis för match. Jag åkte kl 13 till Märsta för att kolla på matchen, medan Hanna ville stanna hemma. Det blev en vinst och vi kom hem 15.30. Då bakade vi pepparkakor. Sedan åkte vi till Gränby en stund för att bl a köpa godis innan vi åkte hem och lagade tacos. 

Idag hade Nelly samling på Ifu kl 11.15. Hanna stannade då på Ifu medan jag åkte till Gränby för att byta storlek på skor och lämna tillbaka några klädesplagg. Jag kom tillbaka till Ifu när matchen började kl 12, det blev oavgjort. Direkt efter hade Hanna match på samma plan kl 13.10, det blev förlust. Efter hennes match skjutsade jag henne till Svea. Jag och Nelly gjorde ärenden på Intersport och rusta. När vi kom hem dekorerade Nelly sina pepparkakor. Vid kl 18 åkte vi och hämtade Hanna samt åkte förbi Dennis och lämnade innebandyväskorna. Hanna fick dekorera sina pepparkakor efter middagen. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0