Tjejkväll

Vardagarna denna vecka innehöll bara jobb, jobb, jobb.  

Igår sov jag till 9.45. Jag gick ut på promenad i en timme. Sedan spenderade jag ett par timmar med städning. Jag åkte till Ikea och åt lunch där. Shoppade med mig gardiner, champagnekupor och små skålar. Jag åkte till kappahl och shoppade kläder till barnen för halva reapriset. Därefter åkte jag till Skohuset och köpte skor till mig själv för halva priset. Jag åkte hem och fixade lite tilltugg, bland annat olika smördegssnurror. Vid kl 19 kom Susanne, Linda och Åsa. Vi åt snittar och drack bubbel och vit sangria. Vid kl 23 tog vi buss in till stan. Vi besökte fyra barer. Åkte hem 2.30. 

I morse var jag inte lika pigg. Huvudvärk och snurrig i huvudet... låg kvar i sängen till kl 12 innan jag kunde göra frukost. Såg på tv och plockade disk. Vid kl 16 var jag piggare och cyklade till Gränby. Jag mötte upp Anneli. Vi åt på La Pasta Veloce, jag åt tagliatelle med räkor. Sedan gick vi på bio och såg Yesterday. Jag cyklade hem kl 21. 

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0