Matcher

I måndags var jag på kundmöte i Knivsta. Var hemma kl 21. 

I tisdags hämtade jag Hanna som hade feber hos Dennis. Nelly cyklade hem själv från klubben. Jag cyklade med Nelly till gymnastik på ångelsta 18.30. Cyklade och hämtade henne kl 20. 

I onsdags var jag hemma med Hanna, hon var då feberfri. Vi tog en promenad till Dennis och hämtade hennes cykel. Nelly följde med Esther hem från skolan. Vi hämtade henne kl 18 i skölsta. 

I torsdags jobbade jag. Jag hämtade Nelly på klubben, medan Hanna följde med Svea hem. Nelly hoppade över träningen pga halsont. Jag hämtade Hanna vid kl 19. 

I fredags cyklade Nelly hem själv med Esther. Vi åkte och hämtade Hanna och Svea på Ifu kl 17. Efter att ha släppt av dem så handlade vi på ica. 

I lördags städade vi på förmiddagen. Efter lunch åkte vi till Bälinge där Hanna spelade fyra matcher. 

Igår bakade vi cornflakeskakor. Efter lunch åkte vi till stenhagen där nelly spelade match. Kl 17 åkte vi till stationen och hämtade upp Petra och Inez. Vi åkte hem och åt bakad potatis. De sov kvar. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0