Matcher

I måndags följde Hanna med Svea hem från fritids. Jag cyklade hem efter jobbet då Nelly och Esther gått hem själva efter skolan. Vid kl 18 kom Hanna och Svea och vi alla åt middag. Jag skjutsade Nelly och Esther till innebandy kl 19 och hämtade sedan Nelly kl 20. 

I tisdags hämtade jag Hanna på fritids. Nelly och Esther hade gått hem själva efter skolan. Efter middagen cyklade Nelly och Esther till gymnastiken (de lånade min cykel). Jag promenerade dit till kl 20 och cyklade hem med Nelly. 

I onsdags var jag på kundmöte i Upplands Väsby, var hemma kl 21. 

I torsdags hämtade jag Hanna på fritids. Vi cyklade halvvägs till fritidsklubben för att möta upp Nelly. Efter middagen skjutsade vi Nelly till innebandyn kl 19. Jag och Hanna stannade till vid Gränby för att handla lite frukt. Nelly fick skjuts hem av Dennis. 

I fredags hämtade jag Nelly på klubben. När vi kom hem åkte vi till Ifu och hämtade Hanna från innebandyn kl 17, hon hade åkt med Svea dit. Vi skjutsade hem Svea och åkte till ica och handlade. Barnen köpte plocksallad och jag köpte potatisbakelse, kycklingspett och räkcroissant i deras charkdisk. 

Igår slappade vi på förmiddagen. Efter lunch åkte vi till Ifu där Nelly spelade match med vinst, hon gjorde ett mål. Därefter kom Elsa hem till oss och lekte med Hanna medan Nelly följde med Esther hem. Vi skjutsade hem Elsa till Skölsta kl 20 och tog med övernattningsväska till Nelly skulle sova kvar hos Esther. 

Idag klev vi upp 8.50. Vi åkte till Ifu där Hanna spelade fyra korta matcher varav två vinster och hon gjorde två mål. Vi åkte till McDonalds för lunch och åkte sedan till Skölsta och hämtade Nelly. Därefter åkte vi till Lager 157 och köpte lite kläder till barnen. När vi kom hem så gjorde de läxor. Sedan ville de tjäna lite pengar så de dammade och dammsög. Efter middagen åkte vi till Dennis för att barnen ville ge fars dags-present och sedan till Svea för att hämta Hannas cykel som blev kvar i fredags. 

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0