Kundmöten och räkfrossa

I måndags eftermiddag åkte jag till Köping för två kundmöten. Sov kvar på hotell. 

I tisdags satt jag och jobbade på hotellet på förmiddagen och hade sedan tre kundmöten i köping. Var hemma kl 23. 

I onsdags efter jobbet hämtade jag barnen hos Dennis, Hanna hade varit hemma med feber. Nelly hade med sig Dunya hem, hon blev hämtad av sin pappa senare på kvällen.  

I torsdags var jag hemma med Hanna. Kl 12 lämnade jag henne hos Dennis. Cyklade till jobbet och sedan åkte till köping för tre kundmöten. Var hemma kl 23.30. 

I fredags efter jobbet gick jag med några kollegor till scandic Uplandia och åt räkfrossa. Cyklade hemåt vid 20.30. 

Igår åkte jag till Däckfixarna utanför ica Maxi och bytte till vinterdäck. Det var ingen kö och tog bara några minuter. Vid kl 13 cyklade jag in till stan och mötte upp Nina. Vi åt lunch på bierhuis; musslor med grädde och svamp. Sedan gick vi i affärer. På kvällen åt vi god middag på Jay Fu i saluhallen, se meny nedan. Cyklade hem vid kl 21.30. 

Idag tog jag bilen till stan och åt hotellfrukost med Nina då hon sovit på  hotell grand hörnan. Vi strosade sedan i butiker. Vid kl 14.30 åt vi lunch på Frenchi; högrevsburgare med tryffelmajonnäs och karamelliserad lök. När hon gick till tåget vid kl 16 så åkte jag till ica och barnveckohandlade innan jag åkte hem. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(Kalv)

(null)

(null)

(null)

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0