Höstlov

I måndags hade jag tagit ledigt och vi åkte med Petra och inez till superpark på förmiddagen. Sedan åkte vi in till stan och åt thailunch. Vi gick i några butiker innan de åkte hem. Jag skjutsade barnen till Dennis vid kl 17. Jag var på kundmöte i Uppsala kl 19-20.30. 

I tisdags hade jag också tagit ledigt och jag slappade på förmiddagen. Efter lunch kom barnen. Vädret var tråkigt, vi kollade på film och åt popcorn. 

I onsdags jobbade jag. Barnen har höstlov men gick på fritids och fritidsklubben. Jag åkte till Hedemora på kundmöten, var hemma kl 22. 

I torsdags jobbade jag bara. 

I fredags var det kort dag pga allahelgonahelg. Jag jobbade fem timmar och cyklade sedan in till stan. Jag mötte upp Marie som kom från Stockholm. Vi gick i affärer först och sedan åt vi på Villa Romana. Jag åt pasta med pilgrimsmusslor och pancetta, därefter mangosorbet i prosecco. Marie gick till tåget kl 18 och jag cyklade hem. 

Igår sov jag till kl 10. Gick en promenad på 4,5 km innan frukost. På eftermiddagen sprang jag en halvtimme på löparbandet. Sedan gick jag till Susanne för vin och tilltugg. Hon har dock barnen de helger som jag är barnfri. Jag gick hem kl 22.30. 

Idag vaknade jag kl 9. Gick en promenad på 5,2 km innan frukost. Åkte till ica och storhandlade. Har sedan fixat med tvätt och disk samt kollat tv. 

(null)

(null)

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0