Fotboll

I måndags efter jobbet hämtade jag barnen hos Dennis, Hanna hade varit hängig och stannat hemma från skolan. Vi cyklade hem, Hanna fick hoppa över träningen. 

I tisdags hämtade jag barnen. Vi cyklade hem och Nelly bytte om. Sedan cyklade vi till IP och åt pastasallad på gräset. Jag och Hanna cyklade hem medan Nelly tränade. Vi hämtade henne 18.30. 

I onsdags kväll var jag på årsstämma i min bostadsrättsförening kl 19-21. 

I torsdags hämtade jag barnen. Vi cyklade hem och båda tjejerna bytte om. Vi cyklade först till Nellys träning på IP 17.30 och sedan direkt till Hannas i årstaparken 17.45. Därefter hämta Nelly kl 18.30 och tillbaka för att hämta Hanna kl 19. 

I fredags hämtade jag barnen. Vi cyklade till ica och handlade. 

Igår förmiddag fick Hanna följa med Svea till Fyrishov kl 11. Jag skjutsade Nelly till stadsteatern kl 12.30 för samling med dansgruppen. Hem och hängde tvätt, iväg till blomaffären för att köpa ros till Nelly och tillbaka till stadsteatern för dansföreställning 14.30-15.30. När vi kom hem så fyllde vi i lite vatten i barnpoolen och jag spolade av pollen från altan. Hanna kom hem vid 17.30. 

Idag gick vi upp 6.30. Vi skjutsade Nelly till Fanny kl 7.30 så hon skulle få sällskap till sin samling kl 9. Jag och Hanna åkte till Bälinge för samling kl 8. Hon spelade match 8.30 och 10. Sedan fick hon stanna kvar för sin sista match medan jag åkte tillbaka till Årsta för att hinna se Nellys andra match 11.30. Vi åkte hem och Hanna kom strax efter, hon fick skjuts av Tuvas pappa. Barnen firade mig på mors dag och jag fick en chokladask. Efter lunch skjutsade vi Hanna till Ewilyns kalas. Jag och Nelly åkte vidare till Intersport och rusta. Vi hämtade Hanna två timmar senare. Därefter åkte vi till skopunkten för att köpa sommarskor till tjejerna. När vi kom hem så oljade jag in några träplankor på altanen som jag missade för två veckor sedan. 




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0