Sommartid

I måndags jobbade jag och åkte till Bålsta på kundmöte. Var hemma kl 20.30. Handlade då på ica. 

I tisdags efter jobbet hämtade jag barnen. Vi skjutsade Nelly till dansen kl 19.15 i Gränby centrum och medan hon dansade så strosade Hanna och jag i affärer en timme. 

I onsdags efter jobbet var jag på medlemsmöte i min bostadsrättsförening. 

I torsdags jobbade jag bara. 

I fredags efter jobbet var jag på scandic Uplandia med kollegor och åt räkbuffe och drack alkoholfritt vitt vin. Kl 20 åkte jag till skölsta för att hämta Hanna som följt med Elsa hem efter skolan och därefter Nelly som följt med Fröya hem. 

Igår lämnade vi av Hanna hemma hos Svea kl 10. Jag och Nelly åkte till österbybruk där hon hade innebandymatch, blev förlust. När vi kom tillbaka så åt vi lunch på chop chop och handlade på city gross. Vi var hemma kl 15 och slappade i soffan. Kl 18 hämtade vi Hanna. 

Idag klev vi i upp kl 9, fast då hade klockan ställts om till 10. Det blev våfflor till lunch på våffeldagen. Kl 14.30 lämnade jag barnen hos Dennis. Jag tog buss in till stan och mötte upp Anneli. Vi åt på Pinchos och gick på bio och såg Fifty shades freed. Var hemma 20.30. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0