Sommarfest och Arlanda

I måndags lämnade jag barnen i skolan. Efter jobbet stannade jag till vid en nyckelbutik och köpte låsolja. Mitt lås på altandörren hade hakat upp sig att det knappt gick att låsa ibland. Men nu fungerar det bättre igen. 

I tisdags jobbade jag bara. Barnen hade skolavslutning och ska vara hos Dennis i två veckor. 

I onsdags efter jobbet träffades alla kollegor och chefer på eklundshofs konferens för sommarfest. Vi lekte kodjakten och åt grillbuffe. Stannade kvar till ca kl 24 innan jag cyklade hem.

I torsdags jobbade jag bara. Tvättade och började packa lite. 

I fredags efter jobbet handlade jag på ica. Vid kl 20 cyklade jag hem till Susanne och drack lite vin. Cyklade hem igen kl 24.  

Igår sov jag till kl 10. Cyklade till Gränby och växlade pengar. Köpte bröd och pålägg till matsäck på ica samt reseförpackningar på apoteket. Slappade på eftermiddagen. Diskade och packade allt. 

Idag gick jag upp kl 3.30. Bussen skulle gå kl 4.08, men när jag stod vid hållplatsen och skulle köpa biljett i appen så stod det att alla regionbussar var inställda hela morgonen och förmiddagen pga radioproblem. Så jag fick gå hem igen och tog istället bilen till Arlanda. Ringde måbys parkering men det var fullt. Bestämde mig för att ta Arlandas egen parkering istället. Blev Betaparkeringen och därifrån går bussar hela tiden till terminalen. Var framme tre minuter tidigare än jag skulle varit med bussen. Planet lyfte 6.45 och var framme i Malaga vid kl 11. Letade rätt på tåget som skulle ta mig till Torremolinos. Fick sedan promenerade ca 10 min mot stranden till hotell pueblo camino real. Rummet var inte klart ännu så jag satt på uteserveringen och tittade på serier på surfplattan. Hade lite matsäck kvar. Kl 14 fick jag rummet och bytte om till badkläder. Valde den lite lugnare poolen i trädgården istället för den större vid stranden. Kl 19 åt jag middag, har halvpension. Gick ner en sväng till stranden och sedan tillbaka till hotellet vid kl 21.30. 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0