Rullsand, Fyrishov, berkinge och Åland

I måndags gick vi upp kl 8.30. En timme senare åkte vi till Rullsand. Där badade vi i sex timmar. 

I tisdags åkte vi till Länsvaccinationer kl 10.30 och barnen fick sin andra TBE-spruta. Jag tog den första sprutan. Sedan åkte vi till Fyrishov och badade både inne och ute. 

I onsdags åkte vi till Borgardalsbadet. Som på alla andra badplatser fanns getingar och Hanna blev stucken i fingret. Det sved och hon blev svullen om fingret. Efter lunch åkte vi istället till lafsenbadet. 

I torsdags klev vi upp kl 9. En timme senare åkte vi till Berkingebadet utanför Forsmark, en timme bort. Även Susanne och hennes barn kom dit. Det är en iordningsställd bruksdamm med camping, fiske, hopptorn och flera vattenrutschkanor. Vi badade i sex timmar. 

I fredags gick vi hem till Susanne en stund på förmiddagen och kollade in hennes nya lägenhet. Sedan åt vi lunch på Pizza Hut och köpte present i Gränby. När vi kom hem så gjorde Hanna sig iordning för kalas. Maja kom och lekte med Nelly och jag skjutsade Hanna till malva i lindbacken kl 17. Stannade sedan på ica och handlade. Vi åt middag och hämtade därefter Hanna kl 19. 

Igår klev vi upp kl 6.45. En timme senare åkte vi till Gränby för att kliva på Ålansbussen till Grisslehamn. Båten avgick kl 10. Vi satt och slappade i baren för Hanna blev lite sjösjuk. När vi kom fram till Eckerö så promenerade vi en kvart till Käringsund. Vi badade vid den första stranden och åt medhavd lunch. Sedan gick vi vidare till nästa strand där vi badade, hyrde trampbåt och åt glass. När vi skulle gå tillbaka till båten så såg vi ett litet tåg som vi kunde  hoppa på och få skjuts av gratis. På båten åt vi buffé och handlade godis. Var hemma igen 21.30. 

Idag sov vi till 9.30-10. Sorterade bland barnens kläder på förmiddagen. Åkte till chop chop och åt lunch. Medan vi satt där började det regna. Vi skyndade oss hem innan det värsta regnvädret kom. På eftermiddagen har vi slappat och packat. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0