Storvretacupen

I måndags var det nyårsdagen och barnen sov till kl 10. Vi skjutsade Hanna till malva vid kl 12. Jag och Nelly var hemma och spelade tv-spel och tittade på Netflix. Vi hämtade Hanna kl 18. 

I tisdags kom Esther hit kl 10. Barnen lekte medan jag gjorde rent i ugnen och badkaret. Esther åkte hem kl 14. Sedan åkte vi till Leos lekland där barnen lekte i nästan fyra timmar. 

I onsdags tog vi buss in till stationen vid kl 13. Vi åkte tåg till Stockholm och tunnelbana till globen, var framme ca 14.45. Vi gick i affärer och barnen shoppade underkläder på hm och Lindex samt nya mobilfodral på glitter. Kl 16.15 gick vi mot ingången till arenan. Kl 17 började Disney on ice som höll på i två timmar inkl paus. Vi var hemma igen 21.30. 

I torsdags kom mamma och Mats kl 11. Jag hämtade lunch på chop chop. Sedan åkte vi till Fyrisskolan för Nellys första match i Storvretacupen. Det blev vinst och hon blev matchens lirare. Hemma åt vi mellis, skruvade upp en tavellist och spelade tv-spel. De åkte hem vid kl 17. Vi åt middag och åkte till ärentunaskolan för nästa match som började 19.45, blev vinst. 

I fredags ställde vi klockan på 8.30. Innebandymatch i ärentunaskolan igen, men förlust. Barnen åkte med Dennis hem. Jag åkte till rusta och handlade lite. Sedan slappade jag en stund. Vid kl 16 åkte jag till ica Maxi och handlade lite, stannade även till på hm i Gränby. Sedan vidare till Fyrishov för att se en till match kl 18.10, blev förlust. 

Igår hade jag sovmorgon. På förmiddagen städade jag och på eftermiddagen tränade jag en halvtimme på löparbandet. På kvällen kom Susanne hit. Vi åt plockmat och drack bubbel och drinkar. Vi tog buss in till stan och var på Pera bar. Vi fick skjuts hem kl 3.15 av hennes kompis. 

Idag sov jag till kl 10, men borde kanske sovit längre. Jag har bara slappat i soffan och slumrat lite ibland. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0