Sportlov

I måndags jobbade jag och var på kundbesök i Bålsta, handlade på vägen hem och var hemma kl 21. 

I tisdags jobbade jag bara. 

I onsdags hade jag tagit ledigt då barnen hade sportlov. Jag hämtade dem hos Dennis kl 11. Vi åkte då till Mall of Scandinavia för första gången. Vi åt lunchbuffé på O’Learys. Sedan gick vi i affärer i några timmar. Barnen hann även vara i Game Center och åkte bl a radiobilar. Vi åkte hem vid kl 17. 

I torsdags var det strålande sol, -2 grader och ingen vind, jag hade tagit ledigt denna dag också. Vi gick till årstabacken och tog med längdskidor (dock tre år gamla), pulka, snow glider, varm choklad, smörgås och kakor. Sedan åkte vi till chop chop och åt lunch. Därefter lämnade jag barnen på Turbo och Dennis tog över. När jag kom hem så städade jag ett par timmar och tränade på löparbandet 30 minuter. 

I fredags efter jobbet hade vi AW på O’Learys. Jag åt hamburgare och drack vin och cider. Vi gick vidare till Mjesto och drack drinkar. Jag var hemma kl 1. 

Igår sov jag till kl 10 och tog det lugnt på förmiddagen. Kl 13.30 tog jag buss till stan och mötte upp Marie som kom från Stockholm. Vi gick på bio och såg The Post. Sedan gick vi till italienska Villa Romana där jag åt pasta med pilgrimsmusslor och pannacotta med passionsfrukt. Jag var hemma kl 20. 

Idag sov jag till 9.30. Jag åkte ut på ärenden på Rusta och sedan till Dea i city där jag köpte en tröja. När jag kom tillbaka till bilen hade jag fått parkeringsböter... jag brukar använda en gratiskupong på söndagar men missade att den gått i datum, klantigt av mig. Jag stannade vid OKQ8 och köpte en ny blinkerslampa. Enligt instruktionsboken skulle man kunna byta den från insidan. Så jag öppnade huven och lyckades till slut komma åt den trasiga lampan, bra att ha små händer ibland, så nu fungerar den igen. Därefter handlade jag på Ica. När jag kom hem så tränade jag en halvtimme på löparbandet. 

Barnen har åkt slalom med Dennis i helgen. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0