Lugn helg

I måndags, tisdags och onsdags gjorde jag inget annat än att jobba. 

I torsdags hämtade jag barnen och vi gick hem för att laga middag och äta och samtidigt baka kolakakor till Nellys klass. Vi klarade det på 50 minuter. Sedan åkte vi till Hannas innebandy. Nelly fick därifrån skjuts av en kompis till sin träning. Efter Hannas träning så hämtade vi Nelly i Gränbyskolan. 

I fredags när jag väckte barnen så hade Nelly feber så hon fick stanna hemma medan jag lämnade Hanna på skolan. Kl 15 skjutsade jag Nelly till Dennis som hade jobbat natt. Sedan åkte jag till jobbet och arbetade två timmar. 

Igår sov jag till 9.30. Orkade inte städa så kollade lite på OS istället. Efter lunch åkte jag på några ärenden till Gränby och Boländerna. Sedan tränade jag en halvtimme på löparbandet. Kl 17.30 tog jag buss in till stan och mötte upp Åsa på o’learys. Jag åt fajitas med kyckling. Därefter gick vi på bio och såg Downsizing. Jag var hemma kl 23.30. 

Idag sov jag till 8.45. Slappade på förmiddagen. Efter lunch åkte jag till ica i Årsta och storhandlade. Sedan tränade jag en halvtimme på löparbandet. 

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0