Lek

I måndags efter jobbet så hämtade jag Nelly hos Dennis, hon hade fortfarande lite feber. Lite senare hämtade jag Hanna hos Svea, de hade åkt skridskor. 

I tisdags vabbade jag med Nelly som nu var feberfri och pigg. Jag var däremot väldigt förkyld. Vi gjorde några ärenden på Gränby. Vi hämtade Hanna på fritids på eftermiddagen. På kvällen var Nelly på dansträning. 

I onsdags lämnade jag barnen i skolan och jobbade. På vägen hem handlade jag på Ica. 

I torsdags hämtade jag barnen. Efter middagen skjutsade vi Hanna till innebandy kl 18, sedan skjutsade jag Nelly till hennes innebandy. Därefter tillbaka till Hannas träning och slutligen hämtade vi Nelly 19.30. 

I fredags hämtade jag barnen och Svea. Efter middagen gick Nelly över till samlingslokalen på Adrians kalas. Hanna och Svea tittade på tv tills hennes mamma hämtade vid kl 21. 

Igår gick Nelly till maja och lekte en stund. Hannas kompis Wilma var här kl 13-17. Sedan åkte vi till Gränby och köpte lördagsgodis. 

Idag skjutsade vi Hanna till Svea kl 11. Sedan åkte vi runt i salabacke, skölsta och lindbacken där Nelly delade ut kalasinbjudningar. Vi lunchade på chop chop och sedan skjutsade jag Nelly till Fröya. När jag kom hem slumrade jag till en stund innan jag fixade tvätt och disk. Kl 17 hämtade jag barnen. Efter middagen skjutsade jag dem till Dennis då de har sportlov nu. 

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0