Lucia och julfest

I måndags jobbade jag bara. 

I tisdags hämtade jag Hanna på fritids. Nelly hade gått hem tidigare då gymnastikgruppen hade samling kl 16 för att gå luciatåg inför flera andra grupper. Efter middagen cyklade vi till ångelstaskolan för att kolla på gruppens fjärde luciauppträdande för kvällen. Sedan tittade vi på när gruppen tränade och avslutade med att fika innan vi cyklade hem kl 20. 

I onsdags cyklade jag till skolan kl 9 då Nellys klass hade luciaframträdande. Sedan cyklade jag till jobbet. Efter jobbet hämtade jag Nelly på klubben och Hanna på fritids. Efter middagen skjutsade vi Hanna till träning. Jag och Nelly var till Gränby en snabbis innan vi hämtade Hanna igen 19.15. 

I torsdags efter jobbet åkte jag till Ikea och mötte upp Åsa. Vi åt julbord och gick sedan en sväng i varuhuset. När de stängde åkte jag till Hanna med hennes innebandyväska. Sedan åkte jag till ica Maxi och handlade och därefter tankade jag bilen. 

I fredags efter jobbet gick vi till La Parilla för jobbets julfest. Vi fick tapasrätter till förrätt, hängmörad biff med tillbehörsbricka till varmrätt och kladdkaka till efterrrätt. Vi var några som sedan gick vidare till o’connors pub och till sist kebab house. Cyklade hem kl 4, men det var inte så mycket luft i framdäcken så jag fick stanna till vid en pumpstation på vägen. 

Jag sov till kl 11.30 och slappade i soffan. På eftermiddagen tränade jag en halvtimme på löparbandet. På kvällen gick jag över till Susanne mellan 19-22.30. 

Idag sov jag till kl 9.30. Jag åkte till leklust i Gränby för att kolla runt efter julklappar. Sedan till toys’r’us för att köpa julklappar och därefter tillbaka till leklust för komplettering. Kl 14 åkte jag till Ifu och kollade på Nellys match. Sedan åkte jag till Rusta och Coop för handling. På kvällen tillbringade jag två timmar med att slå in 17 paket. 

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0