Påsklov

I måndags efter frukost åkte vi till Krylbo. Där var även Marcus, Nikki och Hollie. Vi åt påsklunch, letade påskägg och lekte. 

I tisdags åkte vi och hälsade på min mormor. Efter lunch åkte vi till Fors och hämtade Nikki och Hollie på förskolan. Vi lekte hemma hos dem. Kl 18 åkte jag in till stan och träffade Carro på Brochet. Jag åt deras pizza med samma namn. Jag skjutsade hem Carro vid kl 21. 

I onsdags skjutsade jag barnen till Hedemora och åkte sedan tillbaka till Uppsala. Jag tog fram min cykel och cyklade iväg till en cykelverkstad för reparation av ekrar som lossnat i bakhjulet. Jag promenerade 2,5 km hem. 

I torsdags jobbade jag och var på två kundmöten i Hedemora. Var hemma vid 20.30 och handlade då på Ica. 

I fredags efter jobbet promenerade jag till cykelverkstaden för att hämta ut cykeln, blev 600 kr fattigare. Cyklade hem och slappade. 

Igår städade jag hela förmiddagen. På eftermiddagen sprang jag intervaller på löparbandet. Tog det lugnt hela kvällen. 

Idag har jag rensat lite i min garderob. Jag åkte till ica och handlade. Jag sprang på löparbandet 30 min. Sedan åkte jag till barnen för att lämna deras skolväskor. 

(null)

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0