Blod, biltvätt, stenskott och besiktning

I måndags lämnade jag barnen på fritids. Det var första dagen som jag cyklade till jobbet. Efter jobbet cyklade jag till sjukhuset och lämnade blod. Kom hem vid kl 19. 

I tisdags var jag på kundmöte i Stockholm på eftermiddagen. Jag var hemma kl 18. Tog bilen till Shell och körde den i biltvätten. 

I onsdags hade jag tid på Ryds Glas kl 8 för att laga ett stenskott, tog 20 minuter. Efter jobbet hämtade jag barnen och vi skjutsade Nelly till Årsta IP för fotbollsträning kl 17. Jag och Hanna åkte till Mekonomen och köpte lampor till bilens skyltbelysning. När vi kom hem försökte jag mig på att byta en lampa, var lite svårt att få bort plastkåpan, men det gick till slut. Lampan jag bytte till lyste starkare än den andra, så jag bytte den också. Hanna hjälpte mig sedan att städa bilen invändigt på allt grus och skräp. Vi hämtade Nelly kl 18. 

I torsdags lämnade jag barnen och åkte till besiktningen kl 8.20. Bilen blev inte godkänd då ena halvljuset och ena positionslampan inte fungerar, men det behövs ingen ombesiktning. Efter jobbet hämtade jag barnen. Efter middagen skjutsade vi Hanna till fotbollsträning i johannesbäcksskolan. Medan hon tränade handlade jag på ica. 

I fredags efter jobbet hade vi AW. Vi började med pizza och vin på kontoret. Sedan gick vi till Latitude och spelade bowling. Lite senare var vi några kvar som gick hem till Martin i Luthagen och hängde på hans takbalkong. Jag cyklade hem vid klockan 0.30. 

Igår försökte jag städa lite på förmiddagen men hade inte så mycket energi, var orkeslös. Jag åkte till Rusta och bytte kolsyrepatron. Vid kl 17 gick jag ut på promenad i 50 min. 

Idag gick jag på promenad i 50 min före frukosten. Jag fixade med tvätten och handlade på Ica. Jag åkte till OKQ8 och försökte byta mina trasiga lampor. Positionslamporna var inte så svåra att byta, lika bra att byta båda på samma gång. Däremot halvljuset var mycket svårare. En väldigt vag beskrivning i instruktionsboken och ingen bild. Jag lyckades ta bort kablar och ett gummilock. Sedan kom jag till punkt 3 av 4, men fastnade där: "tryck på spärrarna och frigör dem". Vilka spärrar? Jag fattade ingenting. Jag tryckte på allt jag kom åt, men gav upp efter en halvtimme. Vid kl 15 cyklade jag in till stan och shoppade lite kläder på Dea. Sedan mötte jag upp Åsa vid kl 17 och vi åt på Thai Village. Jag var hemma kl 20. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0