Hanna 7 år

I måndags lämnade jag barnen och promenerade till jobbet. Efter jobbet stannade jag kvar då min kollega hade klädvisning för House of Lola, men jag köpte ingenting. Promenerade hem. 


I tisdags var jag till vårdcentralen för nya p-piller. Jag jobbade ett par timmar och hämtade sedan Hanna som hade tid på öronmottagningen kl 14.25. Rören sitter kvar i öronen, men hörselprovet var inte bättre än sist. Vi hämtade Nelly och åkte hem för att öppna paket då det var Hannas födelsedag. Därefter cyklade vi till Nellys fotbollsträning kl 18. 

I onsdags hämtade jag barnen efter jobbet. 

I torsdags promenerade jag till och från jobbet. 

I fredags efter jobbet cyklade jag till stationen och tog tåget till Krylbo. Jag, Nina, Jenny och Jennie åt middag på En Lokal. Jag åt bookmaker toast med oxfilé och rabarberkompott med vaniljglass. 

I lördags åkte jag tillbaka hem på förmiddagen. Kl 14 åkte jag och köpte en present och sedan vidare till Louise i Rosersberg som bjudit in till kalas. Hon bjöd på korv med bröd och massa fika. Jag åkte hem kl 18 och stannade till på Ica maxi och handlade. 

Hanna hade haft sitt laserkalas på lördagen. 

Idag sov jag till 9.30. Jag tvättade, diskade och slappade. På eftermiddagen gick jag till gymmet och sprang på löparbandet för första gången på över ett år. Körde intervaller; sprang 1 minut och gick 1 minut i 25 minuter. Höll på att dö... ingen kondition... Efter dusch så cyklade jag in till stan och mötte upp Åsa och Maria på Tzatziki. Jag åt aubergineröra, smördegsinbakade räkor, klyftpotatis och tzatziki. Var hemma kl 20. 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0