Bilbatteri och 38 år

I måndags lämnade jag barnen i skolan. Efter jobbet gjorde jag ärenden på Lekia, Bauhaus och Coop. 


I tisdags promenerade jag till och från jobbet. 

I onsdags hämtade jag barnen efter jobbet. 

I torsdags hämtades Hanna av Sveas mamma och Nelly av Miras pappa. Jag mötte upp dem kl 17 då Hannas fotbollsträning började. Kl 18 började Nellys träning, på en annan plan i Årstaparken. Hanna följde med Svea hem. Under tiden cyklade jag hem för att hämta bilen. Men den vägrade starta... Så jag fick gå tillbaka till fotbollsplanen. Jag gick sedan ytterligare ca 1 km för att hämta Hanna, vi gick tillbaka till fotbollen och kom precis när träningen var slut. Då gick vi hem igen. 

I fredags hämtade jag barnen och vi handlade på Ica innan vi cyklade hem.  

I lördags gick vi upp kl 7. Hanna skulle till Österbybruk för att spela 3 fotbollsmatcher och blev hämtad av Tuvas pappa kl 8. De lämnade mira hos mig och jag följde med Nelly och Mira till samlingen på Årsta IP 8.30. De fick åka med Fröyas pappa till Rimbo och spela 4 fotbollsmatcher. Jag gick hem och vilade en stund. Sedan gick jag ut till bilen och började skruva bort framsätet och bilbatteriet. När jag lyckats med det så cyklade jag med batteriet till Mekonomen och köpte ett nytt. Cyklade hem och skruvade fast batteriet. Då startade bilen direkt! Jag gjorde ärenden på Jysk, ÖoB och Tgr. Hanna kom hem vid 14.30 och Nelly vid 14.45. Vi dammsög och tvättade kläder. På kvällen kollade vi på Eurovision. 

I söndags sov vi till kl 9 på min födelsedag. Mamma och Mats kom vid 11.30 och Mats började arbeta med min altan som behövde höjas längs långsidan. Jag skjutsade Hanna till och från dansträning. Jag och Hanna fick paket. Sedan skjutsade jag Nelly till och från dansträning. Därefter åkte vi alla in till stan och åt asiatisk buffé. 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0