Restaurangbesök och Ikea

I måndags, tisdags, onsdags och torsdags lämnade jag barnen i skolan, jobbade och hämtade dem. Jag brukar lämna dem ca 7.15, men i onsdags försov vi oss... jag hade glömt att ställa klockan och vaknade 7.20. Barnen var redan vakna och lekte på sitt rum... vi hann till skolan innan den började kl 8.20. Jag kom till jobbet en halvtimme försent, men har ju flex. 


I fredags var jag till sjukgymnasten för andra omgången av stötvågsbehandling. Jag jobbade lite längre tid på kvällen för att ta igen den tid jag missat under veckan när jag hämtat barnen. 

Igår vaknade jag kl 8 och kunde inte somna om. Jag körde igång tvättmaskinen och tittade på några avsnitt på Netflix. Jag åkte till Ikea för att titta på hyllor till barnens rum. På eftermiddagen tog jag buss till Aspentos för att äta grekisk-turkisk mat med Åsa. Jag åt lammfärs inlindat i bröd, sötpotatis och aubergineröra. Vi åkte sedan in till stan och drack en cider och en milkshake på Olearys. Jag var hemma kl 22. 

Idag sov jag till kl 10. Jag åkte till siba på andra sidan stan för att lämna in min dator som har problem med ljudet. Men de skulle tydligen stänga butiken på fredag... de hänvisade till Netonnet för service. Så jag åkte tillbaka till min sida av staden, men de tyckte först att jag skulle göra fabriksåterställning själv för att inte riskera att få betala för mycket. Om det inte fungerar så skulle jag komma tillbaka så hjälper de mig. Jag åkte vidare till Ikea för att köpa en hylla som jag bestämt mig för. Hann dock inte bygga ihop den då jag skulle möta Marie från Stockholm vid tåget. Vi åt middag på olearys. Jag åt baked potato skins och sizzling fajitas samt en milkshake. Jag var hemma 18.30. 




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0