Sportlov

I måndags lämnade jag barnen på fritids, sportlov denna vecka. 


I tisdags efter jobbet var jag till tandläkaren för undersökning. Därefter åkte jag till stadium för att byta Hannas vantar som var trasiga i resåren och till city gross för att handla. 

I onsdags hämtade jag barnen. 

I torsdags hade jag tagit semester. Vi åkte till stadium för att byta Hannas vantar igen då jag råkat ta två vänstervantar. Sedan åkte vi till pizza hut för lunch. Därefter hämtade vi Hannas kompis maelle och åkte till turbo. Där mötte vi upp Nellys kompis Tuva. Barnen lekte i tre timmar och sedan lekte de hemma hos oss i en timme innan vi åt middag och skjutsade hem dem. 

I fredags hade jag semester. Vi tog buss in till stan och åt asiatisk buffé. Vi gick in på konserthuset och tog rulltrapporna upp för att kolla på utsikten. När vi kom hem skjutsade jag barnen till Dennis. Sedan åkte jag och handlade. Därefter var det dags att röja i lägenheten då det låg kläder, leksaker, papper och annat överallt. 

Igår fortsatte jag städningen med att damma, dammsuga och plocka disk. Efter lunch tog jag buss till stan och tittade på skor på Gå- och löpkliniken. Sedan mötte jag upp Petra som kom från Gävle. Vi gick på bio och såg Lion. Därefter åkte vi hem till mig och dukade fram tapasbuffe inför Melodifestivalen. Vi hann med att titta på en film också innan vi somnade. 

Idag gick vi upp kl 9. Jag skjutsade Petra till tåget. Hemma slappade jag en stund. Sedan åkte jag till Intersport för att fortsätta titta på skor. Vid kl 17 tog jag buss in till stan och mötte upp Åsa och Maria. Vi åt hamburgare med sötpotatispommes på Phils Burger. Var hemma kl 20. 






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0