Benidorm dag 5

Igår sov jag till 8.30, åt frukost och packade min saker. Checkade ut kl 11 och fick ställa in väskan i bagagerummet. Jag gick till stranden och hyrde solsäng och parasoll. Kl 14 åt jag lunch på en strandrestaurang. Beställde två smårätter; bläckfisk och vitlöksräkor, samt ett glas cavasangria. Gick tillbaka till hotellet för ett snabbdopp i poolen innan jag bytte om och hämtade ut väskan. 


Bussen skulle hämta upp mig kl 16.15 och man skulle befinna sig utanför hotellet 10 min innan den tiden. Jag kom ut 16.01 och bussen kom 16.10. Även denna gång var det många stopp för att hämta upp resenärer men då fick jag passa på att ha sightseeing. Var framme på flygplatsen 17.45. Jag checkade in och köpte mat på Burger king och handlade även vatten och godis. Planet lyfte 20.30 (15 min försenat). På planet läste jag nästan klart den tredje boken av de fyra jag hade med mig. Jag landade 00.10 i Sverige och jag fick vänta ca 10 min innan bussen till parkeringen kom. Var hemma i Uppsala kl 1.15. 




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0