Benidorm dag 1

I tisdags kväll var planen att jag skulle lägga mig kl 21, men klockan blev 22 innan jag släckte. Men jag somnade inte förrän ca kl 24, tror jag. I onsdags ringde klockan 3.45 och 20 min senare körde jag mot Arlanda. Kl 4.30 parkerade jag på Benstockens parkering. Hann precis med en buss som skulle åka mot terminalen. Mitt plan lyfte ca 6.45 (15 min försenat) och landade i Alicante ca 4 timmar senare. Jag letade mig fram till bussområdet och hittade en disk där jag kunde få information om vilken hållplats min bokade buss skulle åka från. Jag kom till hållplatsen 11.15 och bussen var då halvfull. En kvart senare var bussen full och åkte mot Benidorm. Resan dit tog 45 min och sedan tog det ytterligare 60 min att ta sig genom stadens trafikljus och alla stopp för avlämning av resenärer. Mitt hotell Helios låg vid det nionde stoppet och jag checkade in kl 13.15. Jag fick ett dubbelrum (fastän jag bokat enkelrum) på våning 7 av 9, med utsikt mot baksidan. 


Efter att ha lämnat väskan på rummet så gick jag direkt till restaurangen för lunchbuffé och sedan letade jag på en supermarket i närheten där jag köpte sex liter vatten. Därefter la jag mig vid poolen och slappade, badade och läste. Kl 19.30 öppnade middagsbuffén. 





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0