Bilbesiktning

I måndags lämnade jag barnen 7.20 och jobbade. 


I tisdags och onsdags hämtade jag barnen efter jobbet. 

I torsdags lämnade jag barnen kl 8 och åkte till Ryds Glas för att laga ett stenskott. De hittade ytterligare ett stenskott och fixade båda samtidigt. Sedan åkte jag till jobbet. Jag hämtade barnen 16.50 och vi var på Nellys innebandyträning 18.20-19.30. 

I fredags lämnade jag barnen kl 8 och åkte till bilprovningen för besiktning. Tyvärr blev det underkänt pga en glapp spindelled. Jobbade sedan hela dagen. 

Igår sov jag till kl 9. Jag städade i två timmar. Sedan tog jag buss till stan och mötte upp Nina som kommit från Avesta. Vi åt lunch på thai Village och strosade i affärer. Vi gick till hennes hotellrum, piffade till oss och drack bubbel i baren. Sedan gick vi till Aaltos där jag åt pilgrimsmusslor och blåmusslor med risotto samt grillat äpple med zabligioneglass till efterrätt. Därefter gick vi på bio och såg Fifty shades darker. Vi drack en drink på Frenchi innan jag åkte hem vid 0.30. 

Idag sov jag till 8.30. Jag tog bil in till stan och åt hotellfrukost med Nina. Vi tog bilen till Gränby och gick i några butiker. Vi åkte tillbaka till stan och åt club sandwich på Stationens uteservering innan Nina tåg gick vid 14.24. Jag åkte då till Ica och handlade. Därefter har jag slappat och tvättat kläder. 




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0