Kulturnatten och dans

I måndags lämnade jag barnen kl 7.15 och cyklade till jobbet. På kvällen åt jag middag på Texas Long Horn med tre kollegor. Jag åt hamburgare med sötpotatispommes.

I tisdags jobbade jag bara. Under tiden var det planerad stamspolning i min fastighet.

I onsdags handlade jag på Ica på vägen hem från jobbet.

I torsdags var jag på föräldramöte på skolan. Båda klasserna hade möte samtidigt så jag valde att gå på Hannas.

I fredags hämtade jag Hanna efter jobbet. Sedan åkte vi och hämtade Nelly som följt med Mira hem. Vi handlade sedan på Ica.

Igår tog vi bussen in till stan för att besöka kulturnatten (som även är på dagen) precis som alla andra. Vi åt lunch på Jalla och gick sedan till leksaksaffären. Därefter köpte vi danskläder åt Nelly, sockervadd, slush, donuts, brända mandlar och ballonger innan vi tog bussen hem. Varmt väder ute så barnen sprang ut på gräset och kastade vattenballonger när vi kom hem.

Idag hade Nelly sin första danslektion på Uppsala dansakademi. Sedan åt vi lunch och gick till Årsta IP där Nellys fotbollslag skulle titta på damlagets match. Dennis kom och bytte av mig. Jag cyklade hem och tog bilen till Rusta, Coop och Bauhaus.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0