Tjejhelg

I måndags lämnade jag barnen kl 7 och jobbade hela dagen.

I tisdags hämtade jag barnen efter jobbet.

I onsdags jobbade jag till kl 14 och åkte sedan till Hedemora för två kundbesök. Var hemma kl 22.

I torsdags jobbade jag till kl 14 och åkte sedan till Knivsta på kundbesök. Var hemma kl 18.

I fredags efter jobbet åkte jag in till stan och mötte upp Nina och Jenny som kommit från Avesta och Norberg. Vi fikade på Waynes coffee och gick sedan till deras hotell där de fixade till sig. Vi gick därefter till La Parrilla och åt middag. Jag åt tonfisk till huvudrätt och creme catalana till efterrätt. Åkte buss hem vid kl 23.

Igår ställde jag klockan på 8.30 och tog buss in till stan för att äta hotellfrukost med Nina, efteråt skulle Jenny åka bil hemåt. Jag och Nina gick på stan. Tog ett lunchstopp på Thai Village och fortsatte sedan med affärerna. Nima tog tåget hem 16.30. Jag väntade kvar på stationen och mötte upp kusin Carro som kom från Örebro 16.50. Vi gick till tzatziki och åt grekisk mat; aubergineröra och fetaoströra till förrätt och sedan kycklingspett med tzatziki och tomatsås. Därefter såg vi Bridget Jones baby på bio. Åkte hem till mig kl 23.

Idag sov jag till kl 9. Vi tittade på Så mycket bättre medan vi åt frukost. Sedan skjutsade jag Carro till stationen. Jag åkte till Willys för att hämta ut ett paket och till Årsta för att handla. Därefter åkte jag till Boländerna för att shoppa på Lindex. Hemma bytte jag sängkläder och tvättade. Lite senare åkte jag till Elgiganten för att titta efter en ny diskmaskin. Efter mer än en timme så beställde jag en på nätet istället. Åkte hem för att fortsätta tvätta kläder.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0