Snö och is

I måndags, tisdags, onsdags och torsdags lämnade jag barnen kl 7.15, jobbade, hämtade dem kl 17, hem för att äta, duscha, göra läxor och i säng med dem kl 19. Utom torsdagen då Nelly har träning i Gränbyskolan 18.30-19.30.

Åkte bil hela veckan då mitt busskort gått ut och hemsidan där man kan fylla på inte fungerade. Hann inte åka iväg till något ombud för påfyllning eftersom jag skulle hinna hämta barnen. Fick dock skrapa is från rutorna varje dag och bildörrarna frös nästan fast. Har varit riktig vinter denna vecka.

I måndags tappade Hanna sin första tand. Det går tyvärr inte att ladda upp bilder här med appen, vet inte varför.

I fredags jobbade jag över för att ta igen timmarna jag missat de övriga dagarna när jag hämtat barnen.

Igår sov jag till 9.30. Jag åkte till Gränby för att kolla om det fanns någon ledig tid för klippning. Fanns en timme senare så då hann jag äta en italiensk pizza på food court medan jag väntade. Efter klippningen fyllde jag på mitt busskort och gick sedan förbi Clas Ohlson och köpte kupévärmare och snöborste till bilen. Hemma hann jag köra tvättmaskin innan jag åkte in till stan för att äta middag på la Parrilla med Åsa och Maria. Jag åt tonfisk. Var hemma 21.30.

Idag sov jag till 9.30. Jag har slappat, tvättat och diskat. Åkte förbi hos barnen med gympakläder och skor. Åkte till Ica och handlade mat.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0