Långhelg

I måndags hämtade jag Hanna efter jobbet. Nelly hade redan blivit hämtad av Dennis som följde henne på fotbollsträning. Hon kom hem till mig vid 18.30. 

I tisdags lämnade jag barnen kl 7, jobbade och hämtade barnen. Hanna hade spelat in Pelle Svanslös-film på förskolan. 

I onsdags lämnade jag barnen kl 7 och jobbade. Jag slutade lite tidigare då det var dag före röd dag. Jag åkte hem och fixade till mig. Sedan tog jag och Susanne buss in till stan och åt asiatisk buffé på Thai Village. Vi drack ett glas bubbel på la Parrilla. Var hemma ca kl 22. 

I torsdags var det Kristi himmelsfärdsdag och jag hade sovmorgon till 9.30. Åkte en sväng till Gränby för att köpa present. Efter lunch kom barnen. Vi tog fram alla sommarklänningar och kollade igenom storlekarna. Nellys hög med 134/140 blev väldigt liten så vi åkte på shoppingtur. Först till lager 157 där barnen köpte varsin klänning och kofta. Sedan till Lindex där Nelly köpte klänning, träningsbyxor, två par korta leggings samt solhatt och Hanna köpte ett par leggings och solhatt. 

I fredags använde jag min sista föräldradag för Nelly då skolan hade lovdag. Vi sov till 8.30. På förmiddagen åkte vi till Coop och handlade, vi åkte till Elgiganten för att köpa varsitt par hörlurar till barnen och vi åt lunch på pizza hut. På eftermiddagen åkte vi till Gävle och hälsade på Petra, Johan, William och inez och vi sov kvar. Barnen la sig kl 23 och jag kl 24. 

Igår vaknade Hanna 6.45 av att hon blödde näsblod. När vi till slut fått stopp på det och skulle sova en stund till så började hon hosta. Men vi lyckades till slut sova någon timme till. Vi åt frukost och lekte en stund innan vi åkte tillbaka till Uppsala. På kvällen tog vi buss till Susanne, Johan, Linus, Maja och thea i Slavsta. Vi blev bjudna på grillat och till efterrätt åt vi kladdkaka, frukter och olika glassar. Vi tog buss hem vid 21.30. 

Idag sov vi till 9.30. Vi har städat/plockat då det låg grejer överallt. Kl 16 hade Hanna fotbollsträning. 









Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0