Midsommar

Efter att jag lämnat barnen förra fredagen åkte jag hem för att byta om och packa om väskan. Tjugo minuter senare åkte jag mot Krylbo. Jag sminkade mig och fick sedan skjuts av mamma till En Lokal. Där åt jag middag med Emma, Nina, Jennie, Anna, Veronica och Jenny (som nyligen gift sig). Till förrätt år jag bruschetta med brie och jordgubbar, till varmrätt tonfisk med nudlar och till efterrätt en milkshakedrink med mörk choklad och lakrits. Jag fick skjuts till Krylbo av Jenny vid kl 24.

På lördagen stannade jag i Krylbo och kollade på tv-serier som jag missat under veckan. När mamma kom från jobbet åt vi tacos.

På söndagen åkte jag tillbaka hem för att ta hand om packning och tvätta kläder.

I måndags jobbade jag och hämtade sedan barnen.

I tisdags och onsdags jobbade jag lite längre dagar.

I torsdags hämtade jag barnen lite tidigare då förskolan stängde 16.30.

I fredags sov vi till kl 8.30. Barnen tittade på sommarlov. Efter lunch skjutsade jag dem till Dennis då de skulle åka till Hedemora för midsommarfirande. Jag åkte sedan till Ica maxi och handlade sill och potatis. Resten av dagen tittade jag på tv-serier.

Igår ägnade jag några timmar åt att ta hand om alla tvättade kläder, disk, sortering och plock. Vid 16.30 cyklade jag till restaurang Aspentos och mötte Åsa. Jag åt aubergineröra till förrät och lammfärsspett i bröd med slappnats till huvudrätt. Vi cyklade in till stan och gick till Åkanten, men det var stängt. Vi vände och gick till båthuset där vi drack en cider. Sedan gick vi till uteserveringen vid Max och drack en milkshake. Cyklade hem vid kl 22.

Idag har jag bara slappat i soffan.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0