3 kalas, 3 matcher, 2 träningar

I måndags lämnade jag barnen kl 7 och jobbade. 

I tisdags var vi på dagsutflykt med jobbet. Destinationen var hemlig, men visade sig vara älgparken i Morgongåva. Vi fick klappa älgar och äta lunch där. På kvällen var jag kvar på jobbet till kl 20 då jag hade kundbesök. 

I onsdags var jag på kundbesök i virsbo, som ligger mellan Västerås och Fagersta. Jag hämtade barnen efter jobbet. 

I torsdags lämnade jag barnen kl 7, jobbade och hämtade barnen. Vi var in på Ica och köpte mellis för att sedan gå till fotbollsplan för Nellys träning. 

I fredags lämnade jag barnen kl 7, jobbade och hämtade barnen. Vi åkte hem och bytte till pyamas. Sedan skjutsade jag dem till Miras pyjamasparty. Medan de var där åkte jag till Coop, rusta, Lindex och TGR. Hämtade dem kl 20. 

Igår vaknade vi 6.45 då Hanna blödde näsblod. Vi började plocka fram kläder som ska med på resan. Kl 14 skjutsade jag Hanna till kalas hos Maelle. Jag och Nelly åkte till Gränby för att panta flaskor och växla pengar. Sedan skjutsade jag Nelly till Tuvas kalas på Leos lekland kl 15.15. Därefter handlade jag lite på Ica maxi och hämtade Hanna. Vi åkte till Leos lekland så Hanna fick leka lite på det kalaset också. På vägen hem köpte vi pizza/kebab. 

Idag sov jag till kl 9. Vet inte riktigt när tjejerna vaknade då de lekt på sitt rum. Kl 11.30 åkte vi till Storvreta, 1 mil från Uppsala. Där spelade Nelly unt-cupen. Första matchen var hon målvakt. I andra matchen gjorde hon ett mål. Tredje matchen missade jag då jag åkte med Hanna och Tuva på deras fotbollsträning. Nelly fick skjuts hem av Emma och mira. 









Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0