Semesterutflykter

I måndags åkte vi till Bälingebadet igen vid kl 11. Vi träffade Jenny, Gustav och Tyra där. De bor i närheten av badet och vi följde med dem hem och grillade hamburgare. Åkte hem kl 18.

I tisdags åkte vi till Fjällnora och badade. Men det var mycket moln så efter två timmar åkte vi till Pizza Hut för lunch. Därefter åkte vi till Fyrishov och bowlade då barnen hade fått gratisbiljetter.

I onsdags cyklade vi in till stan för fösta gången. Vi stannade i Stadsparken där det var barnens Parksommar med ansiktsmålning, fiskdamm, chokladhjul, lotter, hoppborg och teater i Parksnäckan. Sedan cyklade vi hem och tog bil till jysk för att köpa nytt täcke även till Nelly, nya kuddar och nya sängkläder till barnen.

I torsdags åkte vi till bjöklingebadet ca 2 mil bort. Vi åkte hem kl 14 och lagade lunch. Sedan åkte vi till Studenternas IP för att se Den gode dinosaurien på utebio kl 16.30. Det var varmt, men vi satt delvis i skuggan på läktaren. Därefter åkte vi till Lyssnaängsbadet för ett kvällsdopp. Handlade på Ica och var hemma 20.30.

I fredags åkte vi till Brämsand som ligger vid rullsand. Petra, Johan, William och inez kom dit. Det blåste och var höga vågor, men mestadels soligt. Vid 16.30 åkte vi hem till dem i Gävle och grillade och sov kvar.

Igår åkte vi också till Brämsand med dem. Inte så mycket vågor denna dag, men mycket bilar och folk. Efter fyra-fem timmar i solen åkte vi hem.

Idag åkte vi till Märsta och testade Midgårdsbadet som har pooler både inne och ute. Fint väder de flesta timmarna, sedan kom molnen. När vi åkte vid kl 15 började det regna. Vi åkte till Sigtuna och glasskiosken Våfflan vid båthamnen. Det regnade då rejält så vi fick vänta i bilen en stund innan vi kunde köpa glass. Sedan åkte vi hem.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0