Målning

I måndags efter jobbet åkte jag till Flügger Färg och köpte våtrumsgrund, våtrumstäck, penslar/roller och rengöringsmedel. När jag kom hem tvättade jag rent väggarna i badrummet med t-röd och kalkborttagningsmedel. Jag satte fast maskeringstejp runt golv, tak, hyllor och rör. Sedan hann jag även skruva ihop de två sista stolarna jag tidigare köpt på Ikea.

I tisdags efter jobbet målade jag badrummets väggar med grundfärg.

I onsdags duschade jag på jobbet på morgonen. På eftermiddagen åkte jag hem tidigare från jobbet då köksbordet skulle levereras mellan kl 16 och 20. Jag hann måla halva badrummet med vit täckfärg innan leveransen kom vid 17.30. Då jag varit för snål för att betala 500 kr extra för bärhjälp så fick jag bara bärhjälp fram till innanför porten. Men eftersom jag bor i första dörren så kunde jag skjuta paketet in i lägenhet och vidare in i köket. Paketet var 2x1 m och vägde ca 40 kg. Jag målade klart och skruvade sedan ihop bordet. Det var lätt att skruva ihop, men lite svårare att vända upp det.

I torsdags efter jobbet åkte jag och köpte fler penslar/roller och möbeltassar. Jag målade ett lager till i badrummet.

I fredags cyklade jag till jobbet, vilket jag gjort hela veckan. Efter jobbet cyklade jag till stationen för AW med några kollegor. Vi satt på uteserveringen och åt club sandwich och drack vin/cider. Vid 23.00 cyklade jag hem.

Igår åkte jag hem till min kollega Jenny i Bälinge och fick låna hennes dusch, då mina väggar måste torka några dagar. På vägen hem åt jag toast på Brantingskonditoriet. Vid 13.30 skulle jag cykla ner till stationen, men då vräkte regnet ner. Jag väntade några minuter, men var sedan tvungen att cykla fastän det fortfarande regnade lite. När jag parkerade cykeln så testade jag det nya cykelstället med två våningar. Jag mötte upp Åsa och vi tog tåget till Stockholm och tunnelbana till Stadion. Vi gick runt i kvarteren och kikade efter någonting att äta. Det blev en pub och fish and chips. Sedan gick vi i regnet till Stockholm stadion och tittade på SM-finalen i amerikansk fotboll där Uppsala mötte Karlstad. Tyvärr förlust för Uppsala. Men det blev i alla fall bättre väder efter halva matchen. Jag var hemma igen kl 23.

Idag har jag burit in alla saker i badrummet igen. Jag har sorterat smutsiga kläder och tagit hand om disk, vilket jag inte hunnit alls under veckan. Jag bar ut alla kartonger och sopor till soprummet. På eftermiddagen har jag slappat och varit till Ica maxi.

Före
Före
Efter
Efter


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0