Gränbyspringet

I måndags jobbade jag halva dagen. Sedan hämtade jag barnen hos Dennis då Hanna hade feber.

I tisdags sov vi till kl 8.30. Kl 10 lämnade jag barnen till Dennis och åkte till jobbet.

I onsdags cyklade jag till och från jobbet. Jag åkte till rusta och ÖoB för lite inköp.

I torsdags cyklade jag till jobbet. På kvällen åkte jag till Lindex och shoppade lite kläder till barnen på rea. Jag åkte till Ikea för att titta på köksmöbler och sedan handlade jag på Coop.

I fredags jobbade jag till kl 14. Sedan ringde förskolan då Hanna var hängig. Jag hämtade henne på förskolan för sista gången, för alltid... Vi hämtade Nelly på ångelstaskolans fritids. Vi hämtade ut paket i Årsta, en surfplatta jag beställt. Sedan åkte vi till Gränby för att anmäla barnen till ett springlopp.

Igår åkte vi till gränbyparken kl 10.45 med regnkläder och stövlar på oss. Lagom till uppvärmningen kl 11.15 slutade det att regna. Medellånga loppet på 500 m startade kl 11.45. Nelly kom på ca åttonde plats och Hanna på ca tjugonde plats. På eftermiddagen låg vi i soffan och tittade på film.

Idag slappade vi på förmiddagen. Efter lunch åkte vi till Chilli för att beställa ett köksbord. Sedan åkte vi lindex för att byta storlek på Nellys jacka. Därefter åkte vi till Ikea. Barnen lekte i Småland medan jag köpte sex köksstolar. Vi åt bulle och mjukglass. När vi kom hem så tittade barnen på film medan jag skruvade stolar. Har dock bara hunnit fyra av dem ännu. Jag skjutsade barnen till Dennis vid 20.30, då de ska åka till Skåne imorgon medan jag jobbar en vecka till.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0