Shopping och ny dator

I måndags lämnade jag barnen kl 7 (även denna vecka var Nelly på ångelstaskolan) och jobbade sedan. 

I tisdags jobbade jag fem timmar, vilket vi gör dagen innan röd dag. Jag åkte hem och tränade på löparbandet. Sedan duschade jag och fixade mig. Jag tog buss in till stan med Helena. Vi åt middag på italienska villa romana. Moules till förrätt och pasta med pilgrimsmusslor som varmrätt. Därefter gick vi på bio och såg Joy. 

I onsdags hade jag sovmorgon. Efter lunch åkte jag in till stan och shoppade på rea. Jag köpte byxor och kofta till mig. Till Nelly handlade jag fem tröjor, en klänning, en pyamas, en yttertröja och två par sportskor. När jag kom hem tränade jag på löparbandet. 

I torsdag jobbade jag och hämtade sedan barnen i 15 minusgrader. 

I fredags lämnade jag barnen kl 7, jobbade och hämtade barnen. Vi handlade på Ica innan vi gick hem. 

Igår kom Nellys klasskompis Esther och hennes lillasyster Elsa hit och lekte. När de åkt hem så promenerade vi till Årsta centrum för att ta buss till Johannesbäckskolan där Nellys innebandyträning kommer vara nu. 

Idag tog vi buss till stenhagen för att köpa en ny dator på Siba. Vi åt lunch på McDonalds och jag handlade lite på Ica Maxi medan barnen lekte i deras lekrum. När vi kom hem tog vi fram längdskidorna och barnen åkte två varv runt huset. Därefter gick vi till Årstaskolan för innebandyträning. Tyvärr fungerade inte tränarens nyckeltag så vi kom inte in i hallen utan fick gå hem igen. 






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0