Vab, AW, bio

I måndags lämnade jag Hanna på förskolan kl 7, jobbade och hämtade henne. Nelly som var sjuk var med Dennis. 

I tisdags lämnade jag Hanna kl 7 och jobbade. På kvällen kom Nelly hem till mig. Hon hade haft feber tidigare på dagen men mådde nu lite bättre. 

I onsdags vara jag hemma med Nelly. Vi hämtade Hanna på förskolan på eftermiddagen. På kvällen kom Dennis och hämtade dem. 

I torsdags efter jobbet stannade vi kvar på kontoret för att tacka av en kollega som skulle sluta. Vi åt sushi och drack bubbel. Vi hade smakprovning med fyra desserter och olika viner till. Jag var hemma kl 21. 

I fredags efter jobbet var det AW med kollegor. Vi gick till tacobar och åt nachotallrik. Sedan gick vi till gillet och drack drink. Därefter gick vi till Stationen och drack vin. Jag var hemma kl 24. 

Igår var jag bara hemma på dagen och tog det lugnt. På kvällen träffade jag Åsa och Maria. Vi åt middag på grekiskturkiska Aspentos i Salabacke. Jag åt lammfärsspett inlindat i bröd med sötpotatis till. Jag var hemma kl 21. 

Idag tog jag buss till stationen och mötte upp Marie från Stockholm. Vi gick på bio och såg Sufragette. Sedan gick vi till La Parrilla och åt grillbuffe. På kvällen kom barnen hem till mig. De hade varit i Dalarna i helgen och åkt slalom. 







Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0