Hosta

I måndags hade jag ingen feber så jag åkte till jobbet, hostade dock hela dagen. Sedan hämtade jag barnen och vi gick till Nellys fotbollsträning.

I tisdags jobbade jag och hämtade barnen.

I onsdags hade jag inte sovit så mycket på grund av hostan så jag ringde vårdcentralen. Fick en tid 14.45 så jag åkte lite tidigare från jobbet. Läkaren lyssnade på lungorna och tyckte inte det lät så bra. Jag fick lämna blodprov och andas i en maskin. Sedan lyssnade hon på lungorna igen, men det lät inte så mycket bättre. Crp-värdet var lite för högt, dock inte jättemycket högt, men jag fick i alla fall antibiotika. Kunde ev vara lunginflammation tyckte jag hon sa, hon pratade snabbt med rysk brytning... Jag fick även hämta ut pulmicort och hostmedicin på Apoteket. Jag hämtade Nelly i skolan och vi åt middag hemma. Sedan hämtade vi Hanna hos en kompis i Lindbacken.

I torsdags kände jag mig piggare. När jag kom hem från jobbet hade jag en veckas disk och tvätt att ta itu med.

I fredags cyklade jag till och från jobbet. Handlade på vägen hem och slappade sen i soffan.

Igår tog jag tag i lite sortering. Jag har haft kassar sedan jag flyttade med grejer i som jag inte vetat var jag ska lägga. Kassarna har stått i både kök och vardagsrum och irriterat mig. Nu la jag upp allt på köksbordet istället, massor av småsaker... Efter lunch cyklade jag till stan och mötte Petra från Gävle. Vi strosade i några affärer och gick sedan på bio och såg Captain Fantastic. Därefter åt vi club sandwich på stationen. Jag var hemma 21.30.

Idag fortsatte jag med tvätt, disk och sortering. Sedan åkte jag in till stan och shoppade lite på Dea som hade 30%. När jag kom hem tog jag fram en hög med kläder som behövde sys. Nålen gick sönder förra gången jag försökte sy så nu bytte jag den. Och den gick sönder på en gång igen... Tur jag hade köpt fler så jag kunde sy klart denna gång.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0