Jobbfest och tappat rösten

I måndags lämnade jag barnen kl 7 och jobbade. Sedan mötte jag upp Petra som kommit från Gävle. Vi gick till Thai Village och åt middag och gick sen på bio och såg Ricki and The flash med Meryl Streep. Var hemma vid 21. 

I tisdags jobbade jag och hämtade sedan barnen. 

I onsdags lämnade jag barnen kl 7 och jobbade. Dennis fick hämta Hanna tidigare då hon fått feber och ont i halsen. När jag kom hem kände jag att jag också fått ont i halsen. Var trött och la mig kl 20. 

I torsdags var jag också trött i kroppen efter jobbet, blev en tidig kväll igen. 

I fredags efter jobbet var det dags för jobbfest. Vi var 35 stycken som åkte till en kollega ca 1,5 mil utanför stan. Vi var indelade i grupper som anordnat olika aktiviteter och lagat mat (för jobbets pengar). Jag var med i varmrättsgruppen och vi hade gjort en tipspromenad med bilder på oss själva när vi var små. Några i gruppen hade förberett kött och kyckling som serverades kall tillsammans med varmrökt lax som buffé. Jag hjälpte till med sallad och röror och vi värmde potatis och gratäng på plats. Vi åt även förrätt och efterrätt. Under kvällen blev jag hesare och hesare. Till slut hade jag ingen röst kvar. Men kul hade vi. Delade på taxi in till stan med några andra vid 1.45. Sedan buss hem vid 2.30. 

Vaknade vid 8 igår och hade ingen röst kvar, däremot hade jag ont i halsen och lite feber. Låg i soffan hela dagen och kollade serier på Netflix. Beställde oninepizza. Somnade till en stund på eftermiddagen. Drack te med honung flera gånger under dagen. 

Idag sov jag till kl 11. Ingen feber, lite ont i halsen och ingen röst. Har fixat med tvätt, disk och handling och däremellan vilat i soffan. Börjat kolla på ny serie som heter White Collar. På kvällen hade även Nelly fått feber så Dennis skjutsade hit dem innan de skulle lägga sig, så är jag hemma med henne imorgon. 











Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0