Marknad och firat nytt jobb

I måndags lämnade jag barnen kl 7 och jobbade. Efter jobbet gick jag en sväng på höstmarknad på Vaksala Torg. Jag köpte mössor och strumpor åt barnen och korv, langos och munkar till mig själv. 

I tisdags jobbade jag och hämtade barnen. 

I onsdags lämnade jag barnen kl 7, jobbade och hämtade sedan barnen. 

I torsdags lämnade jag barnen kl 7 och jobbade. Därefter gjorde jag lite ärenden på stan innan jag åkte till Årsta och handlade på Ica. 

I fredags jobbade jag och därefter mötte jag upp Helena, Maria och Ann-Sofi på stan. Vi drack bubbel på Terrassen. Sedan gick vi till Trattoria Commedia för middag. Jag åt pasta med parmaskinka och Karl-Johansvamp. Vi avslutade på La Parilla med en drink. Vi tog buss hem kl 00.30. 

Igår sov jag till klockan 10. Hade tänkt ägna dagen åt städning, men Åsa ringde och frågade om jag ville med och titta på basketmatch. Jag hann plocka undan lite iallafall innan jag tog buss in till stan. Jag mötte upp Åsa och vi åkte buss till Rosendalshallen och tittade på Uppsalas damer när de vann mot Visby. Därefter tog vi buss till salabacke och åt middag på grekisk-turkiska Aspentos. Jag åt lammspett, oxfilé och lammracks med rostad sötpotatis, vitlöksbröd, rödvinssky, ezme och tzatziki. Tog buss hem vid kl 20. 

Idag sov jag till kl 10. Jag fortsatte städningen med att damma och dammsuga. Har knappt städat på fyra veckor då jag varit sjuk och trött. Nu mår jag bättre och känner mig piggare. Har lite lock för öronen ibland och blir hes om jag pratar för mycket. Kl 12.30 tog jag buss till station och tåg till Stockholm. Jag mötte upp Marie och vi gick på bio på Saga och såg The Intern. Sedan gick vi till Pong och åt asiatisk buffé. Jag tog tåg hem 19.40. 

Denna helg har jag firat att jag nu fått en tillsvidareanställning på ISS som förvaltningsekonom!







Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0