Klädparty och barnkalas

I måndags, tisdags och onsdags jobbade jag samt tvättade kläder och handlade mat. 

I torsdags hämtade jag barnen efter jobbet. 

I fredags lämnade jag barnen kl 7, jobbade och hämtade barnen kl 17. Hem för att äta och sedan tillbaka till skolan då Nelly skulle på skoldisco kl 18. Jag och Hanna handlade på Ica och hann vara hemma en timme innan det var dags at cykla till skolan och hämta Nelly kl 20. 

Igår tog vi bussen 9.40 till stationen och sedan tåget till Krylbo. Vi åt lunch hos mamma och därefter köpte vi lördagsgodis på pickaboo. Kl 15 gick jag hem till Emma för att vara med på Me&I-party och fika. Jag köpte ett par svarta byxor till mig själv. På kvällen fick jag skjuts ner på stan för att äta middag på White Monkey med Nina, Jenny och Anna. Jag åt hjort med västerbottenpure och rödvinssky, sedan äppelpaj till efterrätt. Kl 22 fick jag skjuts av Jenny tillbaka till Krylbo. 

Idag sov jag till 9.30. Efter lunch åkte vi till fors på brorsdotter Nikkis tvåårskalas. Fikade tårta och bulle. Sedan åkte vi förbi min mormor för att hälsa på henne. Vid halv fem gick tåget tillbaka till Uppsala. 







Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0