Shopping

I måndags lämnade jag barnen kl 7 och jobbade. 

I tisdags jobbade jag och hämtade sedan barnen. 

I onsdags lämnade jag barnen kl 7 och åkte till jobbet. Kl 9.30 ringde förskolan och sa att Hanna var hängig och varm. Jag åkte dit och hämtade hem henne. Hemma var och dock varken varm eller hängig. Vi spelade spel och tittade på tv. Vid 15.45 kom Dennis och hämtade henne. Jag cyklade till Ica och handlade. 

I torsdags och fredags jobbade jag. 

Igår sov jag till 9.30. Jag tvättade och städade på förmiddagen. Sedan tog jag buss in till stan och mötte upp Nina och Jenny som kommit på besök från Dalarna. Vi åt lunch på Jalla och shoppade i affärerna. När de stängde gick vi till hotellet som tjejerna skulle sova på. Därefter gick vi till La Parilla för middag. Jag beställde oxfilé och vi fick olika tillbehör serverade på en bricka. Det var bl a potatispuré, friterad jordärtskocka, grönsaker, såser och kryddsmör. Åt grillad vaniljkaka med sangriasorbet till dessert. Vi gick vidare till terassen för en drink. När tjejerna gick tillbaka till hotellet så gick jag till Stationen för att hälsa på mina gamla Ica-kollegor som var ute på jobbmiddag. De bjöd mig på vin och bubbel. När en i sällskapet skulle till nattklubben BIrger Jarl för att jobba som DJ kl 1 så följde vi andra med. Vi fick gå in bakvägen och dricka vin i logen innan det var dags för honom att gå till DJ-båset. Jag och Åsa dansade en stund innan gick jag till bussen och var hemma kl 2.10. 

Imorse klev jag upp kl 9. Tog buss till stan för att äta hotellfrukost med Nina och Jenny. Sedan fortsatte vi julklappsshoppandet på stan. Jag var hemma vid 16 och har nu tagit fram några julsaker. 











Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0