Nytt jobb, fika och bio

I måndags var första dagen på mitt nya jobb som förvaltningsekonom på ISS Fastighetsekonomi. Det var mycket nytt som skulle in i huvudet och när dagen var slut så orkade jag inget annat än att lägga mig i soffan. 

I tisdags jobbade jag. På vägen hem handlade jag på Ica City. 

I onsdags jobbade jag och hämtade sedan barnen kl 17.  

I torsdags lämnade jag barnen kl 7 jobbade. När jag kom hem bakade jag tre ananaspajer, vispade vaniljvisp och bakade två satser kolakakor. Detta då det var min tur att bjuda på fredagsfika på jobbet. 

I fredags jobbade jag och hämtade sedan barnen. Vi behövde inte handla något då vi redan hade chips och godis kvar hemma sedan tidigare. 

Igår vaknade barnen kl 7. Jag låg kvar i sängen till 9 medan barnen lekte på sitt rum och hade till och med städat rummet när jag kom upp. Vi fortsatte med städande och dammsugning på förmiddagen. Efter lunch cyklade vi hem till Helena, Stella och Nova för lek. Tillsammans med dem tog vi buss in till stan och gick på bio, vi såg Biet Maya. På vägen hem blev vi återinbjudna till dem för middag och mer lek. Vi cyklade sedan hem vid kl 20. 

Idag vaknade vi kl 8. Vi promenerade till Årstaskolan för Nellys innebandyträning kl 10. Mira och Tuva följde med oss hem för lunch, lek och mellis. Vi gick tillbaka till skolan när det var dags för Hannas innebandyträning kl 16. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0