Hörselprov, kryssning och sorg

I måndags lämnade jag barnen kl 7, jobbade och hämtade sedan barnen. Det är Höstlov denna vecka så endast fritids för Nelly. 

I tisdags lämnade jag barnen kl 7 och jobbade. 

I onsdags hämtade jag barnen efter jobbet.

I torsdags tog vi bussar till sjukhuset då Nelly hade tid för hörselprov kl 9.45. När de gjorde hörselprov i skolan så hade hörseln varit nedsatt i höger öra. Även denna gång var provet inte helt bra, men ändå hyfsat bra. Så inga åtgärder just nu, utan nytt prov längre fram. Hanna hade tid kl 10.50 för återbesök efter öronoperation. Eftersom vi redan var där så fick hon komma in tidigare och vi var klara redan 10.30. Rören satt fint i öronen och hörselprovet var mycket bättre än tidigare. Eftersom jag trodde vi skulle blivit klara senare så hade jag tagit ledigt från jobbet hela dagen. 

Vi gick sedan till Stadsparken och lekte en stund. Därefter gick vi till Fugu och åt asiatisk lunch. Kl 14.15 var det dags för biobesök och vi såg Lasse-Majas detektivbyrå. 

I fredags lämnade jag barnen kl 7 och jobbade till kl 13. Vi slutar tidigare dag före röd dag. Jag strosade en stund på stan och åkte sedan till Årsta för att handla och hämta ut paket. På kvällen gick jag och Susanne promenad i en timme. 

I lördags sov jag till 9.30. Jag tog buss till Gränby för att shoppa lite. Köpte en svart klänning på Lindex. Åkte vidare till stan och köpte ett par skor som jag kan ha på jobbet. När jag kom hem gick jag promenad med Susanne i 50 min. 

Under lördagen gick min farfar bort, 85 år gammal. 

I söndags tog jag buss till stan och mötte upp Åsa. Kl 13 gick bussen mot Grisslehamn. Vi åkte med Eckerölinjen till Åland. Vi åt viltbord och köpte vin och godis. Var tillbaka i Uppsala kl 21.15. 








Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0