Gävle, begravning och matcher

I måndags jobbade jag och tog sedan tåget till Gävle. Där mötte jag upp Petra och vi åt middag på Church Street Saloon. Tog tåget tillbaka kl 20.37. 

I tisdags jobbade jag och på hemvägen stannade jag till på stan för att köpa present och handla mat. 

I onsdags jobbade jag. Min mamma hämtade barnen från skolan och förskolan. När jag kom hem hade de lagat middag till oss. 

I torsdags lämnade jag barnen kl 7, jobbade och hämtade sedan barnen. 

I fredags hade jag fått ledigt från jobbet. Jag och barnen tog tåget till Krylbo. Efter lunch skjutsade jag barnen till deras farfar i Hedemora. Jag åkte tillbaka till Avesta för att gå på min farfars begravning. Därefter fikade vi i Avesta Församlinsgård. Jag hämtade barnen från Hedemora och vi fortsatte till Fors för att äta tacos med familjen. 

Igår åkte vi tillbaka till Uppsala och var framme vid tågstation 11.35. Vi blev upphämtade av Esthers och Elsa pappa för att få skjuts ut till Skölsta där Elsa hade 4-årskalas. När kalaset var slut fick vi skjuts hem. Då hade vi femton minuter på oss att bre smörgåsar och packa matsäck medan Nelly bytte om till innebandykläderna. Vi tog buss kl 14.45 till Gamla Uppsala där Nelly hade match kl 16.30. Sedan blev det en timmes väntan till nästa match kl 18.30. Tyvärr förlust i båda. Vi tog buss hem och var hemma 20.30. 

Idag vaknade barnen kl 8 och lekte en stund på sitt rum. Vi hoppade över Nellys träning då hon hostar ganska mycket. Vi gick i pyamas nästan hela dagen, spelade spel och tittade på tv. Sedan var vi tvungna att byta om för att cykla till Hannas träning som började kl 16. Vi handlade på Ica på vägen hem. 






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0